Neem contact op:  06-12384913
Bedrijfsreportages
Bedrijfsreportage - story telling van uw bedrijf

Met goede foto's is je bedrijf niet alleeen zichtbaar, maar laat je ook zien dat jouw bedrijf professioneel is. Ik kan je hiermee helpen.

Een goede foto bij een publicatie, op uw website, nieuwsbrief en sociale media laat zien wie u bent, wat u doet, welk product u levert of welke dienst u verzorgt.
We kunnen verschillende foto’s maken in mijn eigen fotostudio, met een rustige achtergrond, waar u ontspannen op de foto komt, of bij u op locatie, waar u zich zelf kunt zijn en waar ik je kan fotograferen op de plek die bij je past. ook het bedrijf en de bedrijfsprocessen kan vastleggen.
Een combinatie van beide (bedrijfsproces op locatie en portret-/profielfoto's in mijn studio) is uiteraard ook mogelijk.

keywords: bedrijfsfotografie rosmalen, bedrijfsreportage rosmalen, bedrijfsfotografie 's-hertogenbosch, bedrijfsfotografie den bosch, bedrijfsfotograaf den bosch, bedrijfsreportage den bosch, bedrijfsfotograaf rosmalen

Storytelling010
Story Telling 1MA 2000x650
Storytelling   Caroline Haenen Enneagram 2000x650
Story Telling   Klantenvindenenbinden 2000x650
Storytelling   Florence 2000x650
Story Telling   Coachingspraktijk 2000x658
Story Telling   De Gruyter Hair   2000x650
Clicking Images   Story Telling   Bedrijfsreportage
Story Telling   Championkwekerij Clicking Imges 2000x650
Storytelling011
Homeclickingimages29052017003

Prijzen Bedrijfsreportages

 

Prijslijst - Bedrijfsreportage - Beeldverhalende foto's

Fotoreportage per uur: € 150,00
Fotoreportage halve dag: € 495,00
Fotoreportage hele dag: € 995,00

Op locatie geldt het starttarief van € 245,00.

Prijzen zijn inclusief professionele nabewerking van de geselecteerde fotobestanden (In elk uurtarief is 1 uur fotoshoot a € 85,00 plus 1 uur professionele nabewerking a € 65,00 opgenomen.)

Fotobestanden worden in lage en in middelhoge resolutie geleverd om te gebruiken voor digitale sociale media zoals website, omslagfoto facebook of nieuwsbrief en voor drukwerk zoals flyers, magazines, brochures, advertentie week-/dagbladen.

Gebruiksrechten en auteursrechten

De geselecteerde fotobestanden worden in lage en middelhoge resolutie geleverd om te gebruiken voor digitale sociale media zoals website, nieuwsbrief en voor drukwerk van brochures, flyers, magazins, etc. Opdrachtgever ontvangt het onbeperkte gebruiksrecht, rekening houdend met de auteursrechten van de fotograaf en de portretrechten van de mensen die op de foto's staan.

Indien van toepassing worden in het kader van portretrecht overeenkomsten opgesteld, waarop geportretteerden toestemming verlenen aan opdrachtgever en fotograaf om de foto's zonder kosten te gebruiken. Auteursrechten zijn en blijven van Inge van Olst, Clicking Images. Dit betekent dat de fotobestanden niet bewerkt mogen worden, niet voor andere bedrijven gebruikt mogen worden en dat opdrachtgever verplicht is om bij elke publicatie de naam van de fotograaf te vermelden. Indien naamsvermelding ontbreekt, worden de gebruiksrechten alsnog op basis van oplage-aantallen en plaatsingsgrootte nagefactureerd volgens de 'richtprijzen van de Nederlandse Vakfotografen'.