Neem contact op:  06-12384913

 Privéles fotografie - Workshop fotografie op maat

Soms is het voor een ondernemer interessanter om zelf het fotomateriaal verzorgen, dan voor iedere foto een fotograaf in te huren.
Denk hierbij aan schilders, kunstenaars, tuinarchitecten, interieurbouwers, interieurstylistes, projectontwikkelaars, consultancybedrijven, die voor een nieuwsberichtje of portfolio een mooie foto van hun werk willen plaatsen.  

Ik kan je hierbij helpen! 

Een voorbeeld: ben je een tuinarchitect en wil je voor je eigen portfolio of sociale media af en toe een mooie foto maken van een door jouw ontworpen en aangelegde tuin, waarbij je afhankelijk bent van het bloeiseizoen per soort, van het licht, de tijd, het hoekje van de tuin en de aanwezigheid van de bewoners, dan is het zelfs lastig voor een fotograaf om hiervoor tijd in te plannen. 

In twee dagdelen geef ik je algemene én specifieke praktische tips, leg uit hoe jouw camera werkt en vertel ik je welke instellingen nodig zijn in de gewenste situatie.
De inhoud van deze workshop wordt geheel voor jou op maat gemaakt, afhankelijk van het doel waarvoor je de foto's wilt gaan maken. Bovendien krijg je alle aandacht 1-op-1 en kun je gerichte vragen stellen. Na deze workshop kun je zelf mooie foto's maken, een investering die je altijd terugverdient!

-basis fotografie camera + instellingen voor interieurfotografie, (styling, woning, meubelmaker)
-basis fotografie camera + instellingen voor gebouwenfotografie (nieuwbouw, projectbouw)
-basis fotografie camera + instellingen voor reportagefotografie (seminars, klantendagen)
-basis fotografie camera + instellingen voor productfotografie (kunst, schilderijen, veilingstukken) 

De workshop bestaat uit 2 dagdelen of 1 dag. 
Op een werkdag, maandag - vrijdag naar wens, in overleg, bij u op locatie.
Kosten voor 2 dagdelen bij jou op locatie (9:15 - 12:30 uur) : € 395,00 per dagdeel exclusief btw en exclusief reiskosten.
Kosten voor 1 dag in studio (9:30 - 16:00 uur) : € 790,00 voor 1 - 3 personen exclusief btw inclusief lunch.
Privéles in de fotostudio: € 65,00 per persoon per uur. bijvoorbeeld particulieren die eerder een fotografiecursus hebben gevolgd en op een bepaald onderdeel vastlopen.

Inschrijven?

Schrijf u in via onderstaand formulier. Na onvangst van uw inschrijving, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw persoonlijke gegevens

Meer informatie?

Bel 06-12384913 of ga naar het contactformulier.