Neem contact op:  06-12384913
Eventfotografie

Eventfotografie - fotoreportage zakelijk evenement

Eventfotografie valt onder reportagefotografie en is in principe een andere specialisatie dan portretfotografie. Ik denk echter dat het een combinatie van beide is. Een opdrachtgever wil graag goede heldere scherpe foto's, die de juiste sfeer, de ambiance, de dagindeling, sprekers en details weergeven. Dit om de foto's te gebruiken als impressie van een geslaagd zakelijk evenement of als aankondiging voor een volgend event. Voor de mensen die aanwezig zijn is het alleen maar belangrijk dat ze mooi op de foto staan! Bij dat laatste komt mijn ervaring als portretfotograaf goed van pas!!

Ik verzorg fotoreportages niet alleen in Den Bosch en omgeving, maar ook in de rest van Nederland. Vraag naar de mogelijkheden. 

Als u meer wilt weten, bel voor informatie 06-12384913 of ga naar het contactformulier.

Prijzen Eventfotografie

Evenfotografie

Eventfotografie - reportage van uw evenement, symposium, klantendag, bedrijfsfeest, etc.

Tarief = € 150,00 per uur (€ 85,00 fotoshoot 1 uur + € 65,00 nabewerking 1 uur)

- Halve dag € 495,00
- Hele dag € 950,00
Op locatie is het starttarief € 245,00.
Genoemde prijzen zijn inclusief professionele nabewerking van alle geselecteerde bestanden.

Alle geselecteerde fotobestanden worden in lage en middelhoge resolutie geleverd en mogen onbeperkt gebruikt worden voor digitale sociale media (zoals website, digitale nieuwsbrieven, intranet, twitter, blogs, etc) en drukwerk (fotoprints, fotoboeken tot A5), rekening houdend met het portretrecht van de mensen die op de foto's staan en de auteursrechten van de fotograaf.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en excl reiskosten en zijn gebaseerd op een uurtarief van € 50,00.
Auteursrechten

Auteursrechten

De auteursrechten zijn en blijven van Inge van Olst, Clicking Images, dus geleverde fotobestanden mogen na levering niet bewerkt worden en bij iedere publicatie in printvorm (drukwerk) is vermelding van de naam van de fotograaf verplicht!

Het gebruiksrecht wordt altijd verleend aan de opdrachtgever die ervoor betaald heeft en mag niet worden doorgegeven aan derden! Gebruik voor en door derden is toegestaan, mits hiervoor de juiste vergoeding is betaald.