Laat zien wie je bent! Ik geef je aandacht en eerlijk advies.

Profielfotodagen

Eerstvolgende profielfotodag(en):

Woensdag 24 juni 2020 

Op deze dag betaal je slechts € 75,00 pp!

Op een profielfotodag in de fotostudio is de lichtopstelling en achtergrond enkel voor profielfoto's opgesteld. Omdat de fotoshoots op die dag achter elkaar gepland kunnen worden, betaal je € 75,00 (ipv € 95,00) en ontvang je €20,00 korting! 

  • fotoshoot van 20 min in de fotostudio
  • er worden een aantal foto's gemaakt waaruit je zelf de mooiste kiest (2e fotobestand €35,00)
  • het fotobestand wordt in lage resolutie geleverd om te gebruiken voor LinkedIn of andere digitale media.

Neem contact op en plan jouw afspraak

Profielfoto's Sociale Media

LinkedIn, Facebook, Instagram, etc.

Met een goede profielfoto laat je zien wie je bent. Het is je visitekaartje, de eerste indruk. Dat is dus best spannend, want je wilt dat de fotograaf je op de foto zet zoals de mensen jou herkennen (en het liefst ook zoals jij jezelf graag ziet). Daarom moet je vertrouwen hebben in de fotograaf. Ik heb inmiddels veel ervaring, ik help je tijdens de fotoshoot, geef aandacht en eerlijk advies, in een ontspannen gezellige sfeer.

Een profielfoto is een ander type foto dan een vakantiekiekje of een zakelijk portret voor je website of een publicatie. De uitsnede is meestal borstbeeld, zodat je gezicht goed zichtbaar is. De achtergrond is bij voorkeur egaal, zodat alle aandacht naar jou gaat. Het licht is mooi zacht egaal zonder opvallende schaduwen, zonder reflectie in de bril of lichtzweem op de zijkant van het hoofd.

Een professionele profielfoto kan een informele of zakelijke uitstraling hebben. Dit is afhankelijk van jouw functie, het bedrijf waarvoor je werkt en je persoonlijkheid. De uitdrukking en uitstraling moeten passen bij jouw karakter en hoe je wilt overkomen, bijvoorbeeld trots, zelfverzekerd, eigenwijs, ingetogen, kundig, vragend, extravert, lief, vrolijk, enthousiast, etc. We werken samen naar het juiste eindresultaat totdat jij tevreden bent.

Om ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, werk ik op afspraak. 06-12384913

Vragen of meer informatie?