Clicking Images

Copyright

Clicking Images Fotografie en Workshops

Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch of op een andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Clicking Images.

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor de gehele website (foto’s, tekst, ontwerp e.d.) geldt Copyright: Clicking Images. Dit houdt in dat niets van deze website gebruikt mag worden zonder toestemming van Clicking Images.

De fotograaf heeft als de maker van de foto in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker in beginsel het exclusieve recht de foto’s te exploiteren. De fotograaf beslist of een foto openbaar mag worden gemaakt, gepubliceerd mag worden en/of verveelvoudigd. In ruil voor die toestemming vraagt de fotograaf een vergoeding. Het auteursrecht geeft de fotograaf het recht op naamsvermelding bij elke publicatie.

Wanneer je een fotoreportage boekt ga je er automatisch mee akkoord dat Clicking Images het recht heeft je foto’s te gebruiken voor publicatie op de website en andere promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan dien je dit voorafgaand aan de fotoreportage kenbaar te maken.